top of page
DSC_2279.JPG

Eerlijk brood

VERS, GEZOND EN LEKKER

Iedere dag bakken wij – vers – een reusachtig assortiment brood, in onze ambachtelijke maar toch moderne bakkerij.
Om een zo goed mogelijk product aan te bieden, werken wij op een tegenwoordig vrijwel unieke manier.

Graan

Onze granen zijn afkomstig uit Frankrijk en van uitstekende kwaliteit. Ze zijn niet gemodificeerd en zonder toevoeging van chemicaliën.

Puur natuur dus. Dit zorgt niet alleen voor een gezond brood, maar zeker ook voor een lekker brood.

Brood bestaat voor een groot deel uit graan en de kwaliteit daarvan is daarom belangrijk voor de smaak.

Desembrood

Wij beschikken dagelijks over een ruime selectie van desembrood, met in het weekend en tijdens de feestdagen extra, speciale soorten. Het desem maken wij helemaal zelf. Hierdoor kunnen we de smaak van het desem en dus het brood aanpassen. Dit zorgt voor bijzonder en verrassend smakelijk brood. Door speciale rijskasten, kunnen we tijdens het rijzen van het brood de temperatuur en vochtigheidsgraad nauwkeurig aanpassen. Zo is het mogelijk om desembrood te bakken zónder de zure smaak en met een mooiere structuur.

Géén toevoeging van suikers, vetten & E-nummers

Wij voegen geen suikers, vetten, kleurstoffen en

E-nummers toe aan ons brood.

Daarnaast gebruiken wij ten opzichte van vroeger een flinke dosis minder zout. Al ons brood is vegan dus ook lactose vrij. Daarnaast zijn onze producten ook palmolie vrij. U bent zo zeker van een echt, biologisch, gezond en lekker brood.

Speltbrood

Naast ons bijzondere tarwebrood, hebben wij ook verschillende soorten speltbrood. Bij ons is het speltbrood 100% spelt en dus volledig tarweglutevrij. Niet alleen is het brood hierdoor voor bepaalde dieëten geschikt, maar krijgt het ook een bijzondere smaak die zeker het proberen waard is.

bottom of page